Última actualització: 22/03/2018

Font de Vida - Productes ecològics i naturals

Botiga de productes ecològics, naturals i de Comerç Just
Categoria: Alimentació

Adreça: Passeig de les Torres, 45

www.fontdevida.com

Horari: De 9:00 a 14:00 h, i de 17:00 a 20:00, de dilluns a divendres. Dissabte: De 9:00 a 14:00 h.

On ens pots trobar?

Telèfon 93 697 89 51

Tenim APP gratuïta per Android i Iphone!

A Font de Vida trobareu tot tipus de productes d'alimentació ecològica i de Comerç Just, així com productes de neteja ecològics, amb la certificació de producció ecològica. Aquests avals de certificació ecològica garanteixen que són productes lliures de pesticides, components químics i que estan exempts de manipulació genètica (transgènics), substàncies totes elles que són les principals causants dels greus trastorns de salut que assolen a la nostra societat actual. També certifiquen que en la seva elaboració s'han seguit criteris de respecte amb al medi ambient i de solidaritat amb els productors.

Consumir aliments ecològics és contribuir globalment en benefici de la nostra pròpia salut, així com de la salut dels qui treballen en els seus processos d'elaboració i en el sosteniment i equilibri del nostre planeta.

Aportem el màxim benefici per als nostres clients: tant pel que representa per a la salut com pel fet de ser partícips del canvi cap a un consum responsable, en el marc d'un planeta més saludable i solidari.

ENTRA A LA BOTIGA ONLINE

Productes

Fruita i verdura ecològica, begudes vegetals, sucs, cava, vi, tofu, seità, formatges, café, cacau, xocolata, galetes, , sucre, mel, xerops, stevia, melmelades, conserves, mueslis, Sense gluten, vegans, de Comerç Just, japonesos, Neteja ecológica

Marques

Biocop, La Finestra sul Cielo, Biospirit, Sol Natural, Alternativa 3, Natursoy, Biográ, Cal Valls, Sakai, El Granero Integral, A, Vogel, Oatly, Vitariz, Yogi Tea, Intermón Oxfam, Ahimsa, Sojadé, Vegetalia, Pedro Luis, Machandel, Algamar, NaturGreen, EcoMil

On ens pots trobar?

Adreça: Passeig de les Torres, 45

Telèfon 93 697 89 51

Contacta amb Font de Vida - Productes ecològics i naturals