Última actualització: 22/05/2023

Gràfiques Ventura

Amb tots els avantatges de
Llibreria - Papereria - Articles per a festes

Adreça: C/ Sant Pere, 32

www.grafiquesventura.com

Horari: De dilluns a divendres de 10'00 a 13'30 - Tarda de 17'00 a 20'30 - dissabtes 10'00 a 13'30

On ens pots trobar?

Telèfon 936991382 - 600456424

 

Gràfiques Ventura és un negoci familiar que es va inaugurar el 18 de desembre del 1.964, pels meus pares Arcadi Ventura i Roser Via.

Des del 18 de desembre del 1.964 fins el 2.000, les activitats eren arts gràfiques (per aixó el nom de Gràfiques Ventura) llibreria, papereria i Joguines.

Al 2.000 el negoci va passar a les meves mans, ja que els meus pares es van jubilar. La Impremta va deixar les seves activitats, però la botiga ha continuat, amb uns petits canvis. Ara amb dedico al llibre de text i llibre infantil; mirem de tindre un bon assortiment amb material escolar, diferents tipus de papers i materials per a manualitats, molts models de quaderns amb diferent ratllats, carteres, estuigs, etc.

També tenim complements per a Comunions, com llibres de record, missals, rosaris, nines, detalls, portaretratos...

En articles per a festes, durant tot l'any trobareu una amplia gamma d'articles per a celebrar els vostres esdeveniments, guirnaldes, globos, fanalets, articles per la taula....

També tenim polvos Holi, articles per a bromes, llaminadures (xuxes).

Trobaras un gran assortiment en articles per carnaval, halloween. Sobre tot en disfresses, maquillatje, barrets perruques i complements per decorar i disfressarte, durant tot l'any.                                                                Diversos models de Birrets per les graduación de final de curs.

Articles per el pessebre i Nadal. I vestuari per les representacions nadalenques

Per Sant Joan tenim petards a les nostres casetes  - Avda. Castellbisbal (Can Fatjò) ,Ctra. Molins de Rei (Can Vallhonrat), Dr. Ferran (Ca N'Alzamora). I durant tot l'any a la botiga del carrer Sant Pere, 53 de Rubí.

VISITA EL NOSTRE FACEBOOK - INSTAGRAM (GRAFIQUESVENTURA)

           No dubtis en possar-te en contacte amb nosaltres o visitar-nos, t'esperem.  

   Salutacions    Núria Ventura Via

GRACIES A TOTS ELS NOSTRES CLIENTS PER CONFIAR EN NOSALTRES


Productes

Llibres text - Llibre infantil - Material escolar - Material per manualitats - Articles per comunions - Articles per festes - Carnaval - Disfresses - Halloween - Petards tot l'any

Marques

TOTTO - Perona - Safta - Guru - Kappa - Kukuxumusu - Jordi Labanda - Converse - Vans - Munich - Bultaco - DIS 2 - Kelme - Enri Oxford - Miquelrius - Milán - Càsio - Staedtler -etc, , ,

On ens pots trobar?

Adreça: C/ Sant Pere, 32

Telèfon 936991382 - 600456424

Contacta amb Gràfiques Ventura