Última actualització: 15/06/2015

L'Extra

Des de l’Extra! oferim un sistema combinat d'activitats extraescolars per a infants i joves.També fem formació i activitats per a persones adultes, i assessorem i donem suport a experts i professionals.

Adreça: Carrer Mare de Déu de Lourdes, 14

www.lextra.cat

On ens pots trobar?

Telèfon 93 189 60 12

L'Extra! Som una societat cooperativa que treballa per a la millora de l'educació, com a eina de transformació social. Apostem per la participació activa i el treball en xarxa per fomentar la cohesió social i el desenvolupament integral de les persones.

Som un equip multi-disciplinar, conformat per persones qualificades, expertes de diferents disciplines vinculades a l'educació, com ara psicòlegs, educadors socials, mestres, pedagogs, monitors de lleure, sociòlegs i formadors, i altres especialistes. 

Infants i joves

Des de l'Extra! creiem fermament en la importància de treballar la competència emocional i la motivació; i en la potencialitat de l'educació no formal per assolir aquests objectius. La nostra metodologia és senzilla però eficaç: pretén que l'alumne/a no només aprengui a aprendre, sinó que també gaudeixi del procés d'aprenentatge.

Per aquest motiu, oferim l'oportunitat d'aprendre a través de l'art (música, teatre, circ i arts plàstiques) i l'esport, com a instruments per a la millora de la competència emocional, dotant a l'infant d'una sèrie de recursos d'autoconeixement del propi potencial, facilitant el seu propi procés de creixement personal.

A més, la combinació estratègica d'aquestes disciplines permet, per una banda, partir dels interessos i preferències de l'alumne/a i, per l'altra, li permet descobrir noves aficions que puguin fer millorar la motivació i l'autoestima, entre d'altres. I tot, sense descuidar el suport acadèmic escolar, mitjançant l'adquisició d'estratègies d'aprenentatge funcionals.

Formació i assessorament a professionals

En relació a la formació, des de l'Extra! oferim la possibilitat d'assessorar i acompanyar a aquells/es professionals que vulguin millorar les seves competències, especialment en el col·lectiu de l'educació: educadors/es, monitors/es, formadors/es, mestres i docents.

Destaquem principalment la flexibilitat, opcionabilitat i dinamisme que caracteritzen les nostres propostes formatives. Ens adaptem als seus interessos i preferències, per tal de personalitzar l'acompanyament, amb la finalitat de dotar-lo d'una major qualitat, adequada a les necessitats de cadascú.

Alguns dels cursos que oferim són: Atenció a la diversitat, Estratègies i recursos per a fomentar la motivació en l'alumnat, Ensenyar i avaluar per competències, etc. A més, també fem xerrades i tallers monogràfics de diferent índole.  

On ens pots trobar?

Adreça: Carrer Mare de Déu de Lourdes, 14

Telèfon 93 189 60 12

Contacta amb L'Extra