Última actualització: 24/10/2018

Okalma

Amb tots els avantatges de
FERRETERIA LLOGUER I REPARACIO MAQUINARIA

Adreça: Avda. Castellbisbal, 60

www.okalma.es

Horari: Dilluns a divendres de 08:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00

On ens pots trobar?

Telèfon 931648603

La nostra empresa


OKALMA és una empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència en el sector. Vam iniciar la nostra activitat com qualsevol altra companyia en els seus començaments, de manera senzilla, amb vendes a nivell local de productes per a la Ferreteria Industrial i la Construcció en general i amb maquinària de lloguer per a tasques en la reforma i creació d'habitatges. Avui dia, sense deixar de ser una firma familiar, concentrem un gran ventall de sectors: Constructores, reformistes, empreses de jardineria, pintura, fusteria, de neteja, electricitat, de manteniment industrial, estructuristes, organitzadores d'esdeveniments, etc ... Grans societats de cada sector són els nostres millors avals. 

El nostre equip


OKALMA compta amb un professional equip humà altament implicat en donar solucions i serveis, garantint uns productes de qualitat, a uns preus competitius i amb un servei de lliurament immillorable. Restem sempre atents a les novetats del mercat per satisfer qualsevol necessitat que ens demanin els nostres clients. A tot això nosaltres en diem EXPERIÈNCIA. 

Productes

FERRETERIA, TORNILLOS, HITACHI, MAKITA, HYUNDAI, STAYER, RUBI, SIKA, EPIS, SEGURIDAD, SEÑALIZACION, TACOS, SILICONA, JARDINERIA

Marques

HITACHI, MAKITA, CATRAL, FLOWER, RUBI, BELLOTA, OLIVE, FELTON, STAYER, LEDS, COMPO

On ens pots trobar?

Adreça: Avda. Castellbisbal, 60

Telèfon 931648603

Contacta amb Okalma