Última actualització: 17/08/2016

Dharmayoga

Escola de ioga i teràpies naturals

Adreça: C/ Eduard Fontseré 19

www.dharmayogarubi.com

Horari: Dimarts i Divendres de 9,30 a 11h i de Dilluns a Dijous de 17 a 21h

On ens pots trobar?

Telèfon 647 791 129 WhatsApp

El Ioga és un sistema d'eines que serveixen per regular el cos i la ment i portar-los a estats de salut integral, els dos cossos funcionant en equilibri. 

Es va desenvolupar fa milers d'anys a l'Índia la seva arrel ve de d'uns textos molt antics en els quals parlaven del terme Yug que significa estat d'unió permanent. D'aquí es va derivar a fragmentar en petits apartats derivaros en arxius de diferents índoles per diferents personalitats i maneres d'entendre la vida. Avui en dia s'ha estès un d'aquests arxius i és el conegut com Ioga o Hatha ioga del qual van derivar tots els iogues que avui dia estem acostumats a sentir. Aquesta ciència mil · lenària no és més que un sistema de formes o posis del cos que activen i regules diferents àrees del cos, d'aquesta manera podem sentir un benestar que avui dia és molt necessari per a la societat actual i el seu dinamisme d'acceleració. 

És recomanable per a tothom, de fet ho haurien de fer totes les persones per restablir els fluxos d'energia i equilibrar així el sistema del cos i els seus canals.

Productes

Ioga, Meditació, Reiki, Gestalt, Teràpies, , ,

Marques

Dharmayoga

On ens pots trobar?

Adreça: C/ Eduard Fontseré 19

Telèfon 647 791 129 WhatsApp

Contacta amb Dharmayoga