Última actualització: 29/04/2014

Pastisseria i càtering Dic Bo

Pastisseria artesana, pastissos especials, elaboracions típiques de les diades
Categoria: Alimentació

Adreça: Avinguda Barcelona, 62

www.dicbo.com

Horari: De dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 diumenge de 9:00 a 15:00

On ens pots trobar?

Telèfon 93 699 13 79

 

El febrer de 2005 neix l´empresa DIC BO,SL de la que són propietaris Josep Campderrós i Joan Domènech.


Coneguts en el món de la pastisseria per el seu compromís amb la professió i per l´estreta relació que han mantingut amb la pastisseria artesana, tal i com ens mostra el seu passat professional:

Josep Campderrós estudià a l´escola del gremi de pastisseria en la campanya 78-83, i aprèn l´ofici a l´obrador Sabat de Sant Cugat on va estar 14 anys.


Des d´aleshores ha estat treballant als obradors de la pastisseria Sant Jordi de Sabadell i Toni Mestre de Sant Cugat Va aprendre l´art de la xocolata amb el Mestre pastisser Cusidó en el seu taller durant 3 anys.. Va obtenir la medalla d´or a la peça artistica de xocolata al VI certamen nacional Alimentaria 1980.


Joan Domènech a anat alternant la feina en obrador familiar amb la docència, ha estat professor al gremi de restauració, a l´escola del gremi de pastisseria de Barcelona i a l´escola fundació del gremi de flequers de Barcelona.

L'empresa es va crear per donar un servei a l´engròs, tant per pastisseries, restaurants o fleques, amb un objectiu clarament posicionat: oferir un producte completament artesà, respectant les formes i processos d´elaboració de la pastisseria tradicional i oferint productes que li restin treball al client, i que al mateix temps li doni la capacitat d´oferir un ventall més ampli de productes de qualitat per a poder dedicar mes temps a la producció diaria sense tenir que preocupar-se de les vendes extraordinaries. Aquesta oferta comercial es centra en caixes de diferents productes com la caixa d´assortit de pastisseria , composada per 10 tipus d´assortit on no hi poden faltar els tocinets , flam xinès, Sares o cocos (productes de la pastisseria tradicional que s´han deixat d´elaborar en els obradors per manca de temps i de professionals), la caixa de canapès, pasta seca, encenalls, carquinyolis…


L´empresa a seguit creixent i actualment tenim la nostra pròpia pastisseria al centre de Rubí.

Productes

Pastissos, mousses, bombons, pastes de tè, xocolates, bolleria, càtering salat etc

On ens pots trobar?

Adreça: Avinguda Barcelona, 62

Telèfon 93 699 13 79

Contacta amb Pastisseria i càtering Dic Bo